Rahime Akıncıoğlu İlkokulu

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://rahimeakinciogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Üçkonak Köyü Tomarza/KAYSERİ

Öğretim Şekli :Normal öğretim.

Yerleşim Yeri - Üçkonak, Kayseri ilinin Tomarza ilçesine bağlı bir köydür.Köyün iklimi, karasal iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.El sanatları da köyde bir dönem gelir getiren ekonomik faaliyetlerdendi.Fakat günümüzde bu faaliyet kalmamıştır.

Adres - Üçkonak Köyü Tomarza/KAYSERİ

Ulaşım Köyümüze ulaşım köy minibüsleri ile okulumuza ulaşım servis araçları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kayseri iline 84 km, Tomarza ilçesine 30 km uzaklıktadır.